Evotech USB aansluiting/lader

32,50

Artikelnummer: MD-PRN016637-02 Categorie: Tags: , ,

De Evotech Performance Motorcycle USB Charger is een apparaat dat is ontworpen om elektronische apparaten van stroom te voorzien via een USB-interface op o.a. een motor.

Kenmerken:
-Groot bereik: de 2,2 meter lange kabel biedt gebruikers de flexibiliteit om de USB-lader op verschillende plaatsen op hun motor te installeren.

-Directe aansluiting op accu of contactschakelaar: de USB-lader kan direct worden aangesloten op de motorfietsaccu of het contactslot, waardoor een stabiele en betrouwbare stroombron wordt gegarandeerd. Deze directe aansluiting maakt gebruik van het elektrische systeem van de motorfiets, wat zorgt voor een consistente stroomvoorziening voor het opladen van apparaten.

-Handige installatie: de meegeleverde kabel vereenvoudigt het installatieproces, biedt een kant-en-klare oplossing en geeft gebruikers de vrijheid om de ideale plek te kiezen. Extra adapters of stroombronnen zijn overbodig.

-Weerbestendig: het ontwerp van de kabel is aangepast aan verschillende weer- en rijomstandigheden, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

-Geoptimaliseerd voor motorfietsen: de lader is speciaal ontworpen voor motoren, met een focus op de stroomvereisten en installatie-uitdagingen van motoren.

Eigenschappen:
12 Volt product: USB
Merk: Evotech Performance
Onderdeelsoort: 12 Volt toebehoren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Evotech USB aansluiting/lader” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *