1win kazino glory 1win lucky-jet pin-up pin-up pin-up vavada 1win 1win pin-up

Wie zijn wij

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wie zijn wij

FH-Motoren is gespecialiseerd op het gebied van wegracemotoren, wegmotoren, onderdelen en banden. Door meer als 25 jaar ervaring in de wegrace kunnen wij u voorzien van een goed stukje advies en een uitstekende service op en om het circuit en op de weg.

Voor onderhoud en of ombouwen van uw motorfiets kunt u terecht in onze werkplaats.

Veiligheid staat bij ons voorop. Elke motor verlaat de zaak in goede staat. Heeft u onderdelen nodig of schade gereden? Bel ons voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw motor weer veilig de weg op kan.

Is je motor toe aan een facelift of wil je gewoon wat anders kom dan eens praten over de mogelijkheden

FH-Motoren kan voor de motorrijder een totaal pakket verzorgen, dat wil zeggen van afstellen en modificeren van de standaard veringscomponenten tot aan het leveren van nieuwe hoogwaardige vervangingscomponenten.
Zo kan de motorrijder bij FH-Motoren terecht voor service, support, individuele aanpassingen en veiligheid voor alle takken van de motorsport. ​

U kunt bij ons terecht voor:

Service:
Bij service verlenen aan een klant denken we aan het leveren van een goed product of goede dienst. Bij FH-Motoren wordt er geluisterd naar de klant. We leven in een snelle tijd die veel ongeduld met zich mee. Zo kan het gebeuren dat u uw motor weg moet brengen voor een beurt, of een reparatie ergens tussendoor gedaan moet worden.

Tuning:
Bent u op zoek naar meer vermogen, met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij FH-Motoren aan het juiste adres. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden, ieder met een eigen prijskaartje. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Cilinderkop bewerking
  • Compressie zuigers
  • Snelle nokkenassen
  • Lichter tandwiel

 

 

In en verkoop van motoren

Wilt u uw motoren verkopen of heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuwe motor, dan bent u bij FH -Motoren aan het juiste adres.

Wil je je motor verkopen maar geen ongewenste personen aan je deur of het risico lopen om te worden opgelicht? FH Motoren biedt de mogelijkheid om je motor in consignatie te verkopen.

Het kan best lastig zijn om als particulier een motor te verkopen. Adverteren levert vaak rare biedingen op en geïnteresseerden komen vaak niet opdagen waardoor je voor niets tijd hebt vrijgemaakt. Vaak weet je niet wie je aan de deur krijgt en of je die persoon wel een proefrit wil laten maken op je motor.

Je motor in consignatie verkopen of wel met verkoopbemiddeling aanbieden bij FH Motoren gaat als volgt. De motor blijft van u tot deze verkocht is. Vooraf wordt er met u afgesproken voor welk bedrag de motor te koop aangeboden mag worden en wat uiteindelijk de prijs is waarvoor uw motor verkocht mag worden. Er wordt vervolgens geadverteerd op diverse sites en op de website van FH Motoren.

Omdatr er alleen motoren in de showroom mogen die technisch in goede staat zijn, wordt deze nagelopen. mochten er reparaties moeten worden uitgevoerd om hem technisch in goede staat te krijgen dan zijn de kosten, na overleg en goedkeuring voor de eigenaar van de motor.

preloader